Εκτυπωτές ετικετών SATO
Τα προϊόντα της SATO εκτιμώνται διεθνώς για την ποιότητά και τις επιδόσεις τους στις εκτυπώσεις των ετικετών για την εφοδιαστική αλυσίδα. Η SATO ειδικεύεται σε λύσεις πάνω στο AUTO-ID για το λιανεμπόριο, τον κατασκευαστικό κλάδο, το χώρο της υγείας, την έκδοση εισιτηρίων και τις βιομηχανίες. Διαθέτει πείρα πολλών ετών στον τομέα της σήμανσης προ...
Τα προϊόντα της SATO εκτιμώνται διεθνώς για την ποιότητά και τις επιδόσεις τους στις εκτυπώσεις των ετικετών για την εφοδιαστική αλυσίδα. Η SATO ειδικεύεται σε λύσεις πάνω στο AUTO-ID για το λιανεμπόριο, τον κατασκευαστικό κλάδο, το χώρο της υγείας, την έκδοση εισιτηρίων και τις βιομηχανίες. Διαθέτει πείρα πολλών ετών στον τομέα της σήμανσης προϊόντων , προσφέροντας λύσεις οι οποίες μειώνουν το κόστος και βελτιώνουν τις επιχειρησιακές ενέργειες χιλιάδων επιχειρήσεων καθημερινά. Τα προϊόντα της SATO διακρίνονται σε θερμικούς εκτυπωτές (θερμικούς και θερμικής μεταφοράς), αξεσουάρ εκτυπωτών, αναλώσιμα (αυτοκόλλητες ετικέτες και μελανοταινίες), λογισμικό σχεδίασης ετικετών, ΟΕΜ print engines , εκτυπωτές πολύ φαρδιάς ετικέτας, RFID printers. Δείτε παρακάτω την σειρά εκτυπωτών της SATO, η οποία αποτελείται απο την compact series (μικροί εκτυπωτές, φορητές μονάδες εκτύπωσης) , την e series (βιομηχανικού επιπέδου εκτυπωτές), την Retail series (μονάδες εκτύπωσης για το λιανεμπόριο) , την Pro series (heavy duty βιομηχανικοί εκτυπωτές) και την ΟΕΜ series (μηχανισμοί εκτύπωσης για χρήση σε print & apply συστήματα).
Περισσότερα

Εκτυπωτές ετικετών SATO Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
 • € 1.189,59 Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  H σειρά εκτυπωτών Sato LM4e είναι σχεδιασμένη ειδικά για να προσφέρει σε μικρού / μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις την ποιό οικονομική λύση για τις καθημερινές τους εκτυπωτικές ανάγκες.

  € 1.189,59
  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
 • € 1.411,38 Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  Η σειρά Sato CL4xxe προσφέρει υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων , απαράμιλλη επεξεργαστική ισχύ και αφθονη μνήμη on-board, στοιχεία ικανά να απογειώσουν τις εκτυπώσεις σας σε άλλη διάσταση. Όλα αυτά, σε μια βαριά μεταλλική κατασκευή και με συμφέρουσα τιμή.

  € 1.411,38
  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
 • € 1.411,38 Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  Ο εκτυπωτής GL4xxe αποτελεί μια ιδανική σχέση κόστους – απόδοσης λύση για εκτυπώσεις ετικετών στην εφοδιαστική αλυσίδα. Διατίθεται με κορυφαία εφαρμογή διαχείρησης του εκτυπωτή , το SATOnet Connect™ , ευελιξία στη διασύνδεση  με σειραϊκό interface RS-232C , IEEE1284 (παράλληλο) και USB 2.0 προεγκατεστημένα από το εργοστάσιο.

  € 1.411,38
  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα